Er zijn 694 recepten in 10 categorieŽn!

 rss feed

Rauwe kabeljauwstaart, pompelmoes, spinazie en tuinbonen

Klaargemaakt op: 4 5 2012
Recept uit de categorie: Aperitiefhapjes
Dit recept is 002631 keer bekeken

 
Rauwe kabeljauwstaart, pompelmoes, spinazie en tuinbonen
©Kookclub Al Dente

Ingrediënten:

Aantal personen: 20
- 600 gram kabeljauwstaart, van vel en graten ontdaan
- 150 gram tuinbonen, dubbel gedopt
- 750 gr roze pompelmoes, in partjes
- 75 gram jonge bladspinazie, fijn gesneden
- Zout

Vinaigrette:
- 250 gram pompelmoessap
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- sap van 1 limoen
- 0,60 dl druivenpitolie

      <= = Splits de tekst Bereiding in 2 kolommen

Bereiding:

Kook voor de vinaigrette het pompelmoessap tot de helft in. Voeg de sjalot en het limoensap toe en monteer met de druivenpitolie. Leg de kabeljauw 15 minuten in het zout, spoel af en dep droog. Snij de vis in plakjes. Schik deze op een bordje en overgiet met de vinaigrette.
Beleg de kabeljauw met de partjes roze pompelmoes, tuinbonen en spinazie.


Beoordeel dit recept:

  • Momenteel 2.13/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.1/5 (24 stemmen uitgebracht)

Print Recept:

Print recept



Andere recepten in deze categorie:

Buikspek met tartaar van langoustines, zure room en zeekraal - Wildpastei met roze peper - Kastanjesoep met cognac en truffelolie - Roereitje met truffel - Gebakken zeeduivel met champagnesaus, erwtjespesto en pistachenoten - Mousse van fazant afgewerkt met gerookte fazant - Gebakken Sint-Jakobsschelpen, coulis van prei met gember, koriander en sereh - Palingmoten met Rodenbach - Gerookte kwartelfilet met quinoa en mousseline van Boon - Ravioli van ricotta kaas met paprika en garnalen in een emulsie van gerookte room -

Deze pagina delen


Al Dente op FB:


Facebook pagina