Er zijn 677 recepten in 10 categorieën!

 rss feed

Rauwe kabeljauwstaart, pompelmoes, spinazie en tuinbonen

Klaargemaakt op: 4 5 2012
Recept uit de categorie: Aperitiefhapjes
Dit recept is 002449 keer bekeken

 
Rauwe kabeljauwstaart, pompelmoes, spinazie en tuinbonen
©Kookclub Al Dente

Ingrediënten:

Aantal personen: 20
- 600 gram kabeljauwstaart, van vel en graten ontdaan
- 150 gram tuinbonen, dubbel gedopt
- 750 gr roze pompelmoes, in partjes
- 75 gram jonge bladspinazie, fijn gesneden
- Zout

Vinaigrette:
- 250 gram pompelmoessap
- 1 sjalot, fijngesnipperd
- sap van 1 limoen
- 0,60 dl druivenpitolie

      <== Splits de tekst Bereiding in 2 kolommen

Bereiding:

Kook voor de vinaigrette het pompelmoessap tot de helft in. Voeg de sjalot en het limoensap toe en monteer met de druivenpitolie. Leg de kabeljauw 15 minuten in het zout, spoel af en dep droog. Snij de vis in plakjes. Schik deze op een bordje en overgiet met de vinaigrette.
Beleg de kabeljauw met de partjes roze pompelmoes, tuinbonen en spinazie.


Beoordeel dit recept:

  • Momenteel 2.29/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Beoordeling: 2.3/5 (21 stemmen uitgebracht)

Print Recept:

Print recept



Andere recepten in deze categorie:

Ganzenlever – rode biet – zwarte pens – bloemkool – appel – Porto - Fazant al tartufo - Millefeuille van aardappel en Oud-Bruggekaas met avocado en handgepelde Zeebrugse garnalen - Opgevulde champignon met ansjovis - Garnalen op zijn best - Gemarineerde tijgergarnalen in noten-saffraansaus - Tartaar van vis met vinaigrette, pink lady, cashewnoten en curry-kokosdressing - Terrine van eend met uienconfituur - Roerei met asperges en gerookte paling - Tartaar van asperges Kwarteleitje Groene kruiden -

Deze pagina delen


Al Dente op FB:


Facebook pagina