Naar de inhoud springen

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Hoofdgerecht vlees

Kalkoennootjes met Toscaans stoofpotje


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 12

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 48 kalkoennootjes
– 6 fijne worteltjes
– 3 sjalotten
– 1 dikke ui
– 4 dikke tomaten
– 3 soeplepels tomatenketchup
– 2 teentjes look
– 1 kg courgetten
– 1 kg aubergines
– 1 rode paprika
– 2 dl olijfolie
– 500 gram basmatirijst
– 2 rijpe peren
– 6 verse mandarijntjes
– 6 kiwi’s
– bosje peterselie
– oregano
– tijm
– toscaanse kruiden
– pezo

 

Bereiding:

Groenten wassen, schillen en in een grove brunoise versnijden. Eerst de harde groenten aanstoven en pas daarna de zachtere groenten. Daarna de kruiden en tomatenketchup toevoegen. Van de aubergine een 12 tal dunne sneetjes laten drogen in een matig warme oven. De rijst koken en apart warm houden.

 

Bordschikking:

Het torentje van rijst afwerken met het Toscaans stoofpotje, het gedroogd sneetje aubergine en een takje peterselie.
Schik het fijn gesneden fruit vooraan op het bord.
De kalkoennootjes er achter schikken.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Hoofdgerecht vlees:
Kalkoenborst gevuld met zalm

Volgend Hoofdgerecht vlees:
Gevuld kwarteltje in gerookt spek met ganzenlever, oesterzwammen,groene linzen en prei.

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2021 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |