Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Voorgerecht

Langoustine met sorbet van Granny Smith.


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 32 langoustines
– 8 eiwitten
– Panko paneermeel
– 16 bollen sorbet van Granny Smith
– 16 selderblaadjes

 

Bereiding:

De langoustines pellen en paneren op zijn Engels, dwz achtereenvolgens door:
1. Bloem + selderijzout
2. Eiwit + limoenolie + peper en zout
3. Panko paneermeel
Kort aanbakken in rijstolie.
De selderblaadjes op een bord leggen en instrijken met een weinig olie en bestrooien met een weinig zeezout. Afdekken met plasticfolie en gedurende 2 minuten in de microgolf zetten op de hoogste stand. Eventueel de duurtijd nog een beetje aanpassen.

Sorbet van Granny Smith:
Snij de Granny Smith appelen (hou wel één stukje schil over) en de citroen in stukken en maak onmiddellijk sap van in de sapcentrifuge.
(allemaal samen) Voeg het sap toe aan de suikersiroop en draai af in een ijsmachine.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Voorgerecht:
Geitenkaas in drie texturen met aardappelen in de schil.

Volgend Voorgerecht:
Zeeduivel op gesmolten spinazie met knolselderpuree en een saffraansausje.

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2023 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |