Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 500 gr zuurdesembrood
– 1 liter geconcentreerde bouillon van hoevekip
– 3 eierdooiers
– 20 cl groentebouillon
– 150 gr gezouten boter
– 45 gr gele graanmosterdzaadjes
– 10 gr zwarte graanmosterdzaadjes
– 30 gr suiker
– 1 biocitroen
– 1 paprika
– 0,5 liter water
– comté van 24 maanden
– 8 sneden runderham
– mierikswortelcrème
– verse kruiden naar smaak
Bereiding:
Mix het brood met de kippenbouillon en smeer het deeg uit op een siliconenmat. Bak het deeg in een oven op 180° C. tot het een blonde kleur heeft.
Verwarm de eierdooiers met de groentebouillon en de gezouten boter in de Thermomix op 75° C.
Verwarm de mosterdzaadjes met de suiker, de citroen en de paprika totdat bijna al het vocht eruit is. Maak sandwiches met de dunne deegkorsten, de botercrème, de kaas, de runderham, de gekonfijte mosterdzaden, de mierikswortelcrème en verse kruiden.