Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Glaasje tartaar van tonijn met wasabiroom


Klaargemaakt op: 09/12/2016

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 450    gr verse tonijn
– 3     soeplepels sojasaus
– 2     soeplepels sesamolie
– 3     soeplepels zwarte sesamzaadjes
– korianderblaadjes
– 200     gr room
– 2     koffielepels sesamolie
– 2     koffielepels wasabipasta

 

Bereiding:

Snij de tonijn heel fijn in tartaar. Meng de tartaar met de sojasaus, de sesamolie, de sesamzaadjes en de fijngehakte korianderblaadjes.
Bereid de wasabiroom. Klop de room op en meng met sesamolie en wasabipasta. Spuit met behulp van een spuitzak toefjes wasabiroom op de tartaar.

 

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 12 2016
Vorig Aperitiefhapje:
Hapje met geitenkaas en truffelsalsa

Volgend Aperitiefhapje:
Carpacciohapje van sint-jakobsnoten met vanilleolie en pistaches

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |