Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 160 gram krab
– 8 witte druiven
– 8 blauwe druiven
– 2 kleine sjalotjes
– 4 radijzen
– groene kruiden: koriander, kervel, peterselie
– 2 vellen filodeeg
Vinaigrette:
– olijfolie
– frambozenazijn
– peper
– zout
Bereiding:
De sjalotjes, de radijzen in een fijne brunoise versnijden.
De druiven ontdoen van de pitten en eveneens in een fijne brunoise versnijden.
De groene kruiden fijn snijden en er onder mengen.
De filodeeg instrijken met geklaarde boter, dubbel leggen en nogmaals instrijken met geklaarde boter en bestrooien met sesamzaadjes.
Vervolgens in rechthoek vorm versnijden. Kort afbakken in de oven.
Het mengsel in een vormpje duwen en afwerken met een gebakken filodeegje.
Tot slot beleggen met de krab en een takje groen. Afwerken met een lepeltje vinaigrette.