Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 240 gram krabvlees
– 2 sneden Gandaham
– 200 gram mascarpone
– 32 blaadjes basilicum
– 2 gelatineblaadjes
– 2 sinaasappelen
– roze peperbolletjes
– pezo
Bereiding:
De sinaasappelen schillen, ontdoen van het witte vlies en er dan sinaasappelpartjes van snijden. Het vocht opvangen en laten inkoken tot het bijna een siroop wordt. Eventueel er een weinig suiker toevoegen.
De gelatineblaadjes laten weken in koud water en vervolgens oplossen in een weinig opgewarmd sinaasappelsap.
De helft van de basilicum fijn versnijden en onder de mascarpone mengen. Kruiden met peper en zout. Tot slot er de opgeloste gelatineblaadjes ondermengen. De sneetjes Gandaham open leggen en bestrijken met het mascarponemengsel. Middenin een weinig krab schikken (over de ganse lengte). Laten opstijven in de koelkast.
Er nadien rondjes van snijden (+/- 1 cm tot 1,5 cm dik). Hierop een stukje krabvlees leggen.
Afwerken met een partje sinaasappel, een blaadje basilicum, de sinaasappelsiroop en roze peperkorreltjes.