Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Toast van bloedworst met dadelpasta


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 2 bloedworsten
– 150 g dadels
– 5 sneden toast brood
– enkele takjes kervel
– 16 sneden gerookt spek (heel dun gesneden)

 

Bereiding:

Ontvlies de bloedworst en snij hem in schijfjes van ongeveer 0.5 cm dik. Doe nu alle dadels in een keukenrobot en mix deze fijn (voeg eventueel een klein beetje olijfolie toe) , kruid goed met peper /zout.
Snij ronde toasten uit het brood en bak deze knapperig . Strijk nu op een schijfje bloedworst wat de dadelpasta en leg er een tweede schijfje op , omwikkel dit alles met het spek en zet koud weg.
Bak daarna deze bloedworst torentjes kort aan in wat bakboter , leg op de toasten , en garneer met de kervel.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Cappucino van pompoen met saffraan

Volgend Aperitiefhapje:
Gebakken eendelever met sinaasppelchutney, zwarte pens en peperkoekcroutons

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |