Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 250 gram bospaddestoelen
– 1/2 rode paprika
– 1/2 gele paprika
– 1 courgette
– gember
– 16 sneetjes chorizo
– 16 stukjes griet
– shiso
– 1 avocado
– 1 stengelajuin
– 1 citroen
Bereiding:
Het vlees van de avocado samen met het citroensap en het zeer fijn gehakte stengeluitje pureren en door een zeef duwen. Apart houden. Alle gekuiste groentjes (bospaddestoelen, geschilde paprika’s, courgette en gember) in een fijne brunoise versnijden. Dit mengsel kort aanstoven in een weinig olijfolie. Hiervan een torentje maken. De sneetje chorizo drogen in een oven van 120 °C gedurende 15 minuten. De stukjes vis ofwel stomen in een stomer ofwel kort aanbakken in ruim boter. Het torentje onderaan, daarop een sneetje gedroogde chorizo en afwerken een lepeltje avocadomengsel en takje shiso.