Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 4 komkommers
– 200 gram geitenkaas
– 2 dl lichte room
– 8 zongedroogde tomaten
– 2 teentje look
– 8 el garnalen
– 1 bosje bieslook
– 4 koffielepels gemalen pistachenootjes
Bereiding:
Na het schoonmaken van de komkommer, snij dunne reepjes uit de schil en verdeel de komkommer in 5 delen van 4cm.
Haal het binnenste vruchtvlees uit de komkommer, snij uit één deel fijne staafjes, te gebruiken als garnituur.
Hak de zongedroogde tomaatjes heel fijn en laat ze uitlekken, voeg een geperst teentje look toe alsook de gepelde garnalen, snipper de bieslook erover en meng dit met de geitenkaas, kruiden met peso, voeg wat magere room toe om het geheel wat smeuïg te maken.
Vul de komkommerstukjes met het vulsel en werk af met bieslooksprietjes en gemalen pistachenootjes.