Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Quiche met spinazie en zalm, rucula, mini-tomaatje en een tapenade van zongedroogde tomaten


Klaargemaakt op: 04/05/2012

Aantal personen: 20

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 1 vel bladerdeeg
– 200 gr verse zalm
– 200 gr gerookte zalm
– 1 kg spinazie
– 1 teentje look
– 4 eetlepels gehakte peterselie
– 3 eieren
– 2 eigelen
– 2,5 dl room
– 2,5 dl melk
– boter

 

Bereiding:

Doe alle ingrediënten in een pot behalve de olie en de pezo. Mix alles fijn terwijl een fijn straaltje olie wordt bijgevoegd en dit tot een homogene massa wordt verkregen. Pezo toevoegen naar smaak.
Leg op de quiche wat rucola met een klein tomaatje en voeg een streepje tapenade toe.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 05 2012
Vorig Aperitiefhapje:
Loempia – Yoghurtdip

Volgend Aperitiefhapje:
Rauwe kabeljauwstaart, pompelmoes, spinazie en tuinbonen

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |