Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Wildconsommé


Klaargemaakt op: 18/11/2011

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 1 fazant
– 2 uien
– 2 wortelen
– 1 prei
– tijm
– laurier
– rundsgehakt
– eiwitten
– prei, selder, wortel in fijne brunoise
– pezo

Garnituur:
– enkele bospaddestoelen
– bieslook
– vlees van de fazant in julienne
– gedroogde rauwe ham in zeer fijne julienne gesneden

 

Bereiding:

De fazant grondig wassen en dan laten garen in de groentebouillon. Het gekookte fazantenvlees in een julienne snijden en apart houden. De soep doorzeven en klaren met een mengsel van de brunoise van groenten, de eiwitten en het rundgehakt gedurende een 15-tal minuten.
De soep door een neteldoek gieten en er het garnituur aan toevoegen.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 11 2011
Vorig Aperitiefhapje:
Ganzenlever – peperkoek – balsamico-azijn – Porto – druiven

Volgend Aperitiefhapje:
Gevulde bospaddenstoelen

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |