Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 5 plakken roggebrood
– 200 gram Brie
– 200 gram Hervekaas
Paneren met:
– bloem
– eiwit
– panko
Crumble:
– mengeling van gehakte noten
– fijngesneden abrikozen
– rozijnen
– boter
– honing
Bereiding:
Snijd de plakjes roggebrood in gelijke vierkantjes. Snijd de Brie eveneens in even grote vierkantjes.
Doe de boter in stukjes in een kom en voeg de andere ingrediënten toe. Meng het deeg met de hand, totdat je een korrelig deeg krijgt. Leg het deeg op een bakplaat en bak 30 minuten in een op 175 °C voor verwarmde oven.
Paneer de in stukken Hervekaas eerst in de bloem, daarna door het eiwit en tot slot door Panko.
Beleg een vierkantje met een sneetje Brie, daarop een beetje van de crumble en werk af met het gefrituurd Hervekaasje.