Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 2 courgettes
– 8 kerstomaten
– 1 blok fetakaas
– 16 rozemarijnstokjes
– olijfolie
– peper
– zout
– Provençaalse kruiden
Bereiding:
Was de courgettes. Snijd er met een dunschiller lange slierten van. Smeer de courgetteslierten in met olie en kruid ze met peper en zout. Leg ze op een bakpapier op een ovenplaat.
Snijd de tomaatjes middendoor. Strijk ze in met olie en kruid ze overvloedig met peper, zout en Provençaalse kruiden. Plaats ze in een ovenschotel. Bak de courgetteslierten en de tomaten 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd de blok fetakaas in 16 blokjes.
Knip de rozemarijnstokjes op 8 à 10 cm en verwijder de onderste blaadjes.
Rol en vorm het fetakaashapje.