Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Courgette met feta en tomaat


Klaargemaakt op: 02/03/2018

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 2 courgettes
– 8 kerstomaten
– 1 blok fetakaas
– 16 rozemarijnstokjes
– olijfolie
– peper
– zout
– Provençaalse kruiden

 

Bereiding:

Was de courgettes. Snijd er met een dunschiller lange slierten van. Smeer de courgetteslierten in met olie en kruid ze met peper en zout. Leg ze op een bakpapier op een ovenplaat.
Snijd de tomaatjes middendoor. Strijk ze in met olie en kruid ze overvloedig met peper, zout en Provençaalse kruiden. Plaats ze in een ovenschotel. Bak de courgetteslierten en de tomaten 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
Snijd de blok fetakaas in 16 blokjes.
Knip de rozemarijnstokjes op 8 à 10 cm en verwijder de onderste blaadjes.
Rol en vorm het fetakaashapje.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 03 2018
Vorig Aperitiefhapje:
Roggebrood met Brie, Hervekaas, walnoten en abrikozen

Volgend Aperitiefhapje:
Pannenkoekjes met foie gras

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |