Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Sambalkoek-kreeft-feta


Klaargemaakt op: 13 06 2023

‌

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 100 gram boter
– 125 gram bloem
– 150 gram eiwit
– 150 gram bloemsuiker
– 4 gram sambal
– 5 gram zout
– 4 gram paprikapoeder
– mayonaise
– avocado
– citroensap
– stukjes kreeft
– feta
– citroensap
– olijfolie

Bereiding:

Het koekje maken met de bloem, boter, eiwit, bloemsuiker, sambal, zout en paprikapoeder.
Zeker 2 uur laten rusten. Afbakken op 170 °C gedurende 5 minuten.
Na het afbakken er rondjes uitsteken en over een ronde vorm leggen zodat we een open rolletje krijgen.
De stukjes fijn gesneden gekookte kreeft mengen met de fijn gesneden fetakaas en het citroensap.
De mayonaise mengen met de fijn gemixte avocado die bewerkt was met citroensap.
Het kreeftenmengsel in het sambal koekje leggen en opdienen.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Kijkkoken2 PACHT 26 Gijzegem Pachthofstraat 26
Vorig Aperitiefhapje:
Oester – passievrucht – granité van champagne

Volgend Aperitiefhapje:
Flan van kippenlever-zoete aardappel

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |