Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 100 gram boter
– 125 gram bloem
– 150 gram eiwit
– 150 gram bloemsuiker
– 4 gram sambal
– 5 gram zout
– 4 gram paprikapoeder
– mayonaise
– avocado
– citroensap
– stukjes kreeft
– feta
– citroensap
– olijfolie
Bereiding:
Het koekje maken met de bloem, boter, eiwit, bloemsuiker, sambal, zout en paprikapoeder.
Zeker 2 uur laten rusten. Afbakken op 170 °C gedurende 5 minuten.
Na het afbakken er rondjes uitsteken en over een ronde vorm leggen zodat we een open rolletje krijgen.
De stukjes fijn gesneden gekookte kreeft mengen met de fijn gesneden fetakaas en het citroensap.
De mayonaise mengen met de fijn gemixte avocado die bewerkt was met citroensap.
Het kreeftenmengsel in het sambal koekje leggen en opdienen.