Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Calzone met feta, ansjovis, champignon, kappertjes


Klaargemaakt op: 16/09/2016

Aantal personen: 20

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 1 blik tomatenstukjes
– Oregano
Champignons
– Feta kaas
– Ansjovis filets uit blik
– Kappertjes

Deeg:
– Bloem
– Gist
– Olijfolie
– Water
– Suiker
– Verse gist
– Snuifje zout

 

Bereiding:

Maak de pizza deeg door alle ingrediënten goed te mengen en laat 2h. rijzen. Kneed het deeg goed en rol tot dunne deeg en snij er rondjes uit van zo’n 10 cm.
Maak de tomaten coulis door de tomaat concassé te mixen samen met de oregano , snuifje suiker , peper van de molen en beetje zout. Bestrijk midden van elke pizza (randen zeker vrij laten) en beleg met de garnituren (champignons eerst fijn. snijden en kort afbakken en kruiden) , plooi dicht en druk aan met een vork. Bak af in oven van 250° tot krokant en serveer.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 09 2016
Vorig Aperitiefhapje:
Millefeuille van Parmezaan met vijg en Serranoham

Volgend Aperitiefhapje:
Mini cannelloni met pancetta, chorizo en kaas

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |