Aantal personen: 20
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 1 blik tomatenstukjes
– Oregano
Champignons
– Feta kaas
– Ansjovis filets uit blik
– Kappertjes
Deeg:
– Bloem
– Gist
– Olijfolie
– Water
– Suiker
– Verse gist
– Snuifje zout
Bereiding:
Maak de pizza deeg door alle ingrediënten goed te mengen en laat 2h. rijzen. Kneed het deeg goed en rol tot dunne deeg en snij er rondjes uit van zo’n 10 cm.
Maak de tomaten coulis door de tomaat concassé te mixen samen met de oregano , snuifje suiker , peper van de molen en beetje zout. Bestrijk midden van elke pizza (randen zeker vrij laten) en beleg met de garnituren (champignons eerst fijn. snijden en kort afbakken en kruiden) , plooi dicht en druk aan met een vork. Bak af in oven van 250° tot krokant en serveer.