Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Aspergefrietjes en frisse aiolidip


Klaargemaakt op: 12/05/2017

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 16 asperges
– panko
– geraspte Parmezaanse kaas
– bloem
– 3 losgeklopte eieren
– olie

Aiolidip :
– zure room
– mayonaise
– knoflookteentjes
– citroen
– fijngehakte peterselie
– pezo

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 gr. Schil de asperges. Meng in een kom de panko en geraspte parmezaanse kaas, kruid met peper en zout.
Zet 3 schalen klaar : 1 met bloem, 1 met ei en 1 met panko kaasmengeling. Wentel de asperges eerst door de bloem, dan door de eieren en daarna door de panko kaasmengeling.
Leg de asperges op een ingeoliede ovenplaat en laat 15 à 20 min roosteren tot ze gaar en goudbruin zijn.
Meng voor de dipsaus alle ingrediënten en kruid met peper en zout.
Serveer de aspergefrietjes met de dipsaus.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 05 2017
Vorig Aperitiefhapje:
Gerookte zalm met zwarte sesam en verse groene kruiden

Volgend Aperitiefhapje:
Tagliatelle van rauwe asperges

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2023 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |