Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 6 lams tongetjes
– 1 wortel en 1 ui
– 2 stengels selder
– 1/2 prei
– Gevogelte bouillon
– Laurierblad / Kruidentuiltje
– 1 busseltje witte asperges
– 1 busseltje groene asperges
– Sesamolie / Notenolie / Olijfolie / Graanmosterd
– Rode shiso
Bereiding:
Lamstongetjes spoelen onder koud water, de groenten fijn snijden, kort aan stoven, er de lams tongetjes opleggen en bevochtigen met de bouillon. Gedurende een 2 tal uurtjes zachtjes laten koken. Uit de bouillon halen en pellen, laat afkoelen en snij in fijne Julienne.
Schil de asperges en kook de witte en de groene afzonderlijk beet gaar, spoel af onder koud water zodat ze nog krokant blijven, snij in stukjes van +/- 3 cm en snij vervolgens deze in een julienne. Meng asperges en tongetjes onder elkaar en giet er de vinaigrette over (maken van de 3 oliën en graantjes mosterd) en laat even trekken. Verdeel in kleine schaaltjes en garneer met een plukje rode shiso.