Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 150 gram bospaddestoelen
– 16 petit-gris slakjes
– 3 sjalotten
– 1 teentje look
– 16 kleine shi-take paddestoelen
– krulandijvie
– 5 cl slaolie
– 2 cl rode wijnazijn
Bereiding:
De bospaddestoelen grondig kuisen net als de sjalotten en het teentje look. Na het kuisen in een kleine brunoise versnijden. Alles aanstoven in een weinig olijfolie. De “petit-gris” slakjes ook in een fijne brunoise versnijden en toevoegen aan de gestoofde groentjes. De velletjes brickdeeg afsnijden op 10 cm lengte en instrijken met olijfolie. Beleggen met het bospaddestoelen mengsel. Oprollen en afbakken in de oven of in een weinig olijfolie op de bakpan. De krulandijvie kuisen en door het mengsel van de slaolie en de rode wijnazijn halen. Kruiden met peper en zout. De shi-take paddestoelen kuisen en kort aanbakken in een weinig olijfolie. Een weinig krulandijvie in een glaasje schikken, er een brick-gebakje bijsteken en afwerken met een paar gebakken shi-take paddestoelen.