Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Carpaccio van eendelever op witte kool met venkelzaadjes


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 2 lobben eendelever van 300 gr
– 1/4 witte kool
– aceto balsamico
– olijfolie
– dressing
– venkelzaadjes
– 1/4 knolselder
– arachideolie
– zeezout
– szechuanpeper

 

Bereiding:

Snij de witte kool in staafjes. Meng de kool met dressing en gehakte venkelzaadjes. Verdeel de mengeling over de bordjes.
Snij de knolselder in fijne reepjes en fruit deze krokant in arachideolie op 160° C.
Snij de eendelever in dunne plakken en rol deze op. Kruid met zeezout en szechuanpeper, en leg de rolletjes op de witte kool.
Schik hierop de gefruite knolselder. Kook de aceto balsamico in tot een siroop en roer een weinig olijfolie door de siroop.
Breng de siroop aan rond de bereiding.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Koude piperade

Volgend Aperitiefhapje:
Glaasje champignonvelouté afgewerkt met een toastje van gerookte en gedroogde eendeborstfilet

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |