Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Couscousslaatje met gerookte forel geparfumeerd met limoen


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 100 gram couscous
– 1 wortel
– 1 tomaat
– pijpajuin
– limoenolie
– 1 limoen
– 150 gram gerookte forel
– olijfolie
– bieslook

 

Bereiding:

Kook de couscous gaar volgens de instructies van de verpakking. Snij de wortel in hele fijne brunoise en kook beetgaar.
Snipper de pijpajuin heel fijn, en snij het vruchtvlees van de tomaat in fijne brunoise. Meng de groenten onder de couscous en werk af met een scheutje limoenolie.
Maak een dressing van het limoensap met de olijfolie en voeg wat gesnipperde bieslook toe . Portioneer de gerookte forel.
Schik op een apero bordje een beetje couscous en leg een stukje gerookte forel erbij, werk af met wat dressing.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Sint-Jacobsschelpdieren, tapenade en algenkaviaar

Volgend Aperitiefhapje:
Carpaccio van kalfsvlees met Gandaham en pesto van rucola

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |