Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Ei – gerookte zalm – aardappel – brood


Klaargemaakt op: 16/03/2012

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 4 eieren
– 150 gram gerookte zalm
– bieslook
– 4 sneetjes brood
– 2 aardappelen
– peper en zout
– melk
– room
– boter

 

Bereiding:

Schil en kook de aardappelen en maak een lopende puree.
Snij het brood in fijne reepjes en bak in boter.
Maak een roerei van de eieren samen met de zalm die in fijne reepjes werd gesneden. Kruid met peper.
Doe een lepeltje puree op kleine bordjes. Zet daar een halve eierschaal bovenop en vul met het gebakken roerei.
Versier met fijngesneden bieslook en een reepje gebakken brood.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 03 2012
Vorig Aperitiefhapje:
Ei – gerookte sprot – zure appel – vanille-ijs

Volgend Aperitiefhapje:
Ei – garnalen – tomaat – truffelolie

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |