Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Fazantenreepje op een zalf van pompoen en rozijntjes


Klaargemaakt op: 19/11/2010

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 1/4 pompoen
– 100 gram donkere rozijnen
– witte porto
– 1 dl gevogeltefond
– 1 fazantenfilet

 

Bereiding:

De pompoen versnijden in een grove brunoise en garen in de gevogeltefond. Mixen en kruiden. De rozijnen laten wellen in porto en mixen. (Een weinig pompoen en rozijnen overhouden voor garnituur). De fazantenfilet aanbakken en nadien versnijden in lange reepjes. Een streep trekken met zalf van pompoen. Er een paar reepjes fazantenfilet opleggen en afwerken met een mousse van rozijnen, enkele stukjes pompoen en enkele rozijnen.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 11 2010
Vorig Aperitiefhapje:
Mousse van fazant afgewerkt met gerookte fazant

Volgend Aperitiefhapje:
Kreeft in een groen kader

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |