Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 8 jacobsnoten
– 8 plakjes ganzenlever
– pezo / olijfolie / grof zout
– 8 dunne sneetjes stokbrood
– 1 teentje knoflook
Salsa :
– 1/4 cavaillon, in blokjes
– 1 gesnipperde sjalot
– zaadjes van 1/2 granaatappel
– 1 tomaat
– enkele blaadjes dille
– 1 scheutje sherryazijn
– 1 scheutje olijfolie
Bereiding:
Maak de salsa: Snipper de sjalot en snijd de meloen in blokjes.
Pel en ontpit de tomaat en snijd ook die in blokjes.
Meng dan alle ingrediënten door elkaar en kruid de salsa met pezo naar smaak.
Wrijf de sneetjes brood in met het teentje knoflook en bak ze bruin in olijfolie.
Bak de jacobsnoten kort in wat boter of olie.
Leg op elk bordje een toastje. Leg de jacobsnoot op het toastje en leg er een krul van ganzenlever bovenop.
Bestrooi met wat grof zeezout en peper en serveer de salsa erbij.