Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 10 konijnenlevers
– Boter
– Tijm
– 2 eetlepels vloeibare honing
– 6 Granny Smith’s
– Grof gemalen zwarte peper
– Suiker
– Eiwit
– Fijn gemalen roze peperbolletjes
– 2 citroenen
Bereiding:
Voor de sorbet Centrifugeer de Granny Smith appels samen met de citroenen in de centrifuge zodat je appelsap bekomt. Voeg bij de suikerstroop (water – suiker, zelfde hoeveelheid aan de kook brengen en laten afkoelen) en draai af in de ijsmachine. Voeg het opgeklopte eiwit toe en als de sorbet bijna volledig ok is de fijn geplette roze peperbolletjes.
Bak de konijnenlevertjes in wat boter en kruid met peper en zout, voeg tijm en honing toe en laat even karameliseren.
Serveer op een bordje de levertjes met wat braadjus en een klein bolletje sorbet.
(ganeer eventueel nog met aardappel chips van truffelaardappeltjes)