Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 1 gerookte eendenborst
– 2 mango’s
– preischeuten
– roze peperkorrels
– gemalen pistachenoten
Vinaigrette:
– notenolie
– slaolie
– chardonnayazijn
– bieslook
– roze peper
Bereiding:
De gerookte eendenborst in zeer dunne sneetjes versnijden en daar bijsnijden tot vierkantjes (afhankelijk van het bordje) .
De mango schillen en eveneens in dunne sneetjes versnijden. Nadien ook in vierkantjes versnijden ter grootte van de eendenborsten. De vierkanten van de mango ver uit mekaar leggen en daar tussen (net niet tegen mekaar) de vierkanten van de eendenborsten schikken. Tussen de vierkantjes eendenborst een weinig preischeuten schikken. De vrije gedeelten van de mango beleggen met een paar roze peperkorrels en de gemalen pistachenoten. De vinaigrette over de preischeuten en de eendenborsten sprenkelen.