Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 8 kwartelfilets
– 100 gram quinoa
– 1/4 rode paprika
– bieslook
– verse scheuten
– roze peperkorrels
mousseline:
– 4 eierdooiers
– 1 flesje Boon (frambozen)
– 200 gram boter
– citroensap
– pezo
Bereiding:
De quinoa garen in een groentebouillon gedurende +/- 15 minuten. De paprika schillen en in een kleine brunoise versnijden. Op een zacht vuurtje laten garen in olijfolie. Er daarna de gekookte quinoa aan toevoegen samen met de fijn gesnipperde bieslook. De kwartels eerst kort aanbakken en dan laten afkoelen. Kort voor opdienen gedurende +/- 5 minuten roken in een rookoventje. De mousseline kloppen met de eierdooiers, het frambozenbier en afwerken met de geklaarde boter. Kruiden met peper en zout.
Een streepje trekken met de quinoa en de mousseline. De kwartelfilet in dunne sneetjes versnijden en een half kwartelfiletje centraal op het bordjes schikken. Afwerken met verse scheuten en roze peperkorrels.