Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Hapje met geitenkaas en truffelsalsa


Klaargemaakt op: 09/12/2016

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 4     lepels honing
– 3     lepels truffelsalsa
– 18     rondjes brood
– 400     gr geitenkaas
– 18     blaadjes veldsla
– 18     plakjes truffel op olie

 

Bereiding:

Roer de geitenkaas samen met de honing en de truffelsalsa glad in een kom.
Breng op smaak met peper en zout .Verpak de kaas in plastic folie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
Schep bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een dikke knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
Steek 4 rondjes uit wit brood en bak de toastjes goudbruin in een voorverwarmde oven op 200°
Verwarm de bolletjes geitenkaas in de oven , leg de blaadjes veldsla op de toastjes en leg hierop een bolletje verwarmde geitenkaas, leg hierop een plakje truffel.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 12 2016
Vorig Aperitiefhapje:
Hoorn des overvloeds – tongschar – pompoen

Volgend Aperitiefhapje:
Glaasje tartaar van tonijn met wasabiroom

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |