Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 4 lepels honing
– 3 lepels truffelsalsa
– 18 rondjes brood
– 400 gr geitenkaas
– 18 blaadjes veldsla
– 18 plakjes truffel op olie
Bereiding:
Roer de geitenkaas samen met de honing en de truffelsalsa glad in een kom.
Breng op smaak met peper en zout .Verpak de kaas in plastic folie en laat de smaken een nachtje intrekken in de koelkast.
Schep bolletjes van de geitenkaas ter grootte van een dikke knikker en bewaar deze in de koeling tot gebruik.
Steek 4 rondjes uit wit brood en bak de toastjes goudbruin in een voorverwarmde oven op 200°
Verwarm de bolletjes geitenkaas in de oven , leg de blaadjes veldsla op de toastjes en leg hierop een bolletje verwarmde geitenkaas, leg hierop een plakje truffel.