Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Hoorn des overvloeds – tongschar – pompoen


Klaargemaakt op: 18/11/2016

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 250    gram hoorn des overvloeds
– 500    gram pompoen
– 1    grote sjalot
– 1    teentje look
– 4    tongscharfilets
– 1    dl groentebouillon
– 1    takje tijm
– 1    laurierblad
– 1    botje waterkers

 

Bereiding:

Stoof de gesnipperde sjalot en de gesnipperde look lichtjes aan en voeg daar de in grove brunoise gesneden pompoen  tijm en laurier aan toe. Laat nog even meestoven en bevochtig met de groentebouillon. Garen en fijn mixen. De tongscharfilets in stukjes versnijden en bak kort aan. Kruiden.
De paddenstoelen grondig kuisen en op kort aanbakken, afwerken met een weinig fijn gesnipperde sjalot en fijn gesnipperde look.
Een streepje pompoenpuree trekken, er een stukje vis opleggen alsook enkele champignons. Afwerken met een takje waterkers.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 11 2016
Vorig Aperitiefhapje:
Boschampignons – kalfszwezerik – brood

Volgend Aperitiefhapje:
Hapje met geitenkaas en truffelsalsa

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |