Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 1 courgette
– aubergine
– 1/2 kg tomaten
– 1 groene paprika
– 1 rode paprika
– 3 teentjes knoflook
– 1 grote ui
– pesto
– 1/2 kg waterkers
– 4 tomaten (in blokjes)
– 6 eieren
Bereiding:
Blancheer even de waterkers kort en koel goed af, pureer in een keukenrobot.
Breek de eieren per 2 in een aparte kom, Voeg aan de eerste de gepureerde waterkers toe , aan de tweede de door een zeef geduwde tomatenblokjes en aan de derde niets, kruid alle drie af met pe/zo.
Bak 3 afzonderlijke omeletten en laat afkoelen , snij hier telkens kleine rondjes uit.
Snij de groenten allemaal fijn en laat ze apart in wat olijfolie knapperig stoven , meng onder elkaar en kruid af met pezo.
Schik op een apero schaaltje eerst een rondje omelet en schik hierop wat groentjes,druk hierop een tweede rondje (andere kleur) en terug wat groeten, eindig met het rondje omelet met tomaat en lepel hier wat pesto rond, en garneer met een klein blaadje verse basilicum.