Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 16 mini broodjes
– 160 gram rundsvlees
– 1/2 ei
– paneermeel
– peper
– zout
saus:
== deel 1 ==
– 1 kilo rijpe tomaten
– 2 uien
– 1 apppel
– 2 cm verse gember
– 2 teentjes look
– 1 pepertje
== deel 2 ==
– 2 dl balsamico-azijn
– 2 theelepels kerrie
– 250 gram griessuiker
Bereiding:
Het vlees naar eigen voorkeur bewerken en er klein hamburgers van maken.
Kort aanbakken en tussen het broodje leggen er een weinig saus aan toevoegen.
Garneren met verse sla en groene kruiden.
Saus:
Alle ingrediënten van deel 1 stoven in een weinig olijfolie en dan blussen met een weinig water en gedurende +/- 45 minuten laten pruttelen. Doorzeven.
Nadien alle ingrediënten van deel 2 toevoegen en laten inkoken tot sausdikte.