Aantal personen: 10
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 1 potje zure room
– 150 gram gerookte paling
Parmezaans koekje (+/- 80 koekjes):
– 400 gram Parmezaanse kaas
– 400 gram patisseriebloem
– 200 gram boter
– 1 ei
Panna cotta:
– 2 dl zure room
– 2 dl kippenbouillon
– 12 gram gelatine (laten weken in koud water)
Bereiding:
Parmezaans koekje:
Alles mengen en in plastiekfolie rollen en een nacht laten opstijven. (Kan ook in de diepvriezer bewaard worden).
Er daarna schijfjes van ½ cm af snijden. Afbakken op 180 °C gedurende 8 tot 10 minuten.
Panna cotta:
Room en kippenbouillon koken en dan gelatine ondermengen.
Er een stukje gerookte paling opleggen.
Afwerking met crème van gekookte eieren en een takje groen.