Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Roerei met asperges en gerookte paling


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 3 eieren
– 1 bussel groene asperges
– 1 bussel witte asperges
– room
– 30 gram parmezaanse kaas
– 3 filets gerookte paling
– raketsla

 

Bereiding:

Schil de asperges en stoom ze beetgaar (groene en witte apart stomen !!), snijd de punten van de asperges en hak de rest in fijne brunoise.
Hak de raketsla ook fijn.
Bak in een weinig boter de eieren al roerend los en voeg op het einde een scheutje room, de fijngesneden raketsla en de aspergebrunoise toe.
Op een aperolepeltje drukt men nu een deel van dit eimengsel in een kleine ring , leg er kruiselings een witte en groene aspergepunt voor (indien deze wat te dik zouden zijn halveer je de punten) en leg bovenop het torentje een stukje gerookte paling en een klein stukje raketsla.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Tartaar van oesters en zeebaars op een bedje van groen genot

Volgend Aperitiefhapje:
Beschonken mosselen in basilicum

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |