Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Tartaar, ganzenlever, broodje, truffel


Klaargemaakt op: 11/12/2015

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 350 gram biefstuk (chateaubriand)
– 200 gram ganzenlever (pastei)
– 5 sneden toastbrood
– 1 potje truffelschilfers
– 100 gram mosterdkruid
– balsamicocrème

 

Bereiding:

De biefstuk in een zeer fijne brunoise versnijden. Mengen met een likje olijfolie, de truffelsnippers en peper en zout. Goed fris bewaren. Uit het toastbrood rondjes steken ter grootte van de ganzenleverpastei. Deze rondjes plat rollen en dan toasten in een oven van 175 °C tot ze beginnen verkleuren. Laten afkoelen . Beleggen met een sneetje ganzenleverpastei, daarop de tartaar met truffel. Afwerken doen wij met een takje mosterdkruid en enkele druppels balsamicocrème.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 12 2015
Vorig Aperitiefhapje:
Gepocheerde peer, Pas de Bleu, vijgen, vijgenconfituur

Volgend Aperitiefhapje:
Puree van aardpeer, gegrilde tarbot, garnalenbearnaise, garnalen

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |