Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Warm gerookte hazenrugfilet met krulandijvie en veenbessencompote


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 3 hazenrugfilets
– 1 krop krulandijvie
– 350 gram veenbessen
– 2 dl rode wijn
– 200 gram kristalsuiker
– Notenolie
– pezo

 

Bereiding:

Droog de hazenrugfilets goed af met keukenpapier.
Bestrooi de filets lichtjes met zeezout en peper uit de molen.
Hang de filets in de rookschouw van een Oklahome BBQ.
Laat ze een 20 tal minuten “warm roken” op ongeveer 65°C.
Warm de veenbessen op met de suiker en de rode wijn.
Besprenkel de krulandijvie met wat notenolie.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Rilette van haas met Westmalle Tripel, marjolein, pistache noten en vijgen vergezeld met een sorbet

Volgend Aperitiefhapje:
Wildkroket van haas met duivelsausje

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |