Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Warme camembert met appeltjes


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 2 camembert
– 4 eieren
– 4 Jonagold appels
– 2 eetlepels suiker
– 4 eetlepels frambozenazijn
– 8 eetlepels water
– gedroogde tijm en rozemarijn
– bloem
– paneermeel
– walnoten
– boter

 

Bereiding:

Snij de camembert in stukken. Rol de stukken in de bloem, het geklutst ei en een mengeling van de zeer fijn gehakte walnoten en het paneermeel en laat ze rusten. Snij de appelen in frietjes en stoof ze kort aan in de hete boter. Overstrooi ze met de suiker en laat wat karameliseren. Blus met de frambozenazijn en het water. Frituur de gepaneerde camembert op 180°. Serveer de camembert met de appelfrietjes en overgiet met het kookvocht. Versier met wat tijm en rozemarijn.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Aperitiefhapje:
Half gebakken tonijn onder kruidenkorstje met asperges en balsamico dressing

Volgend Aperitiefhapje:
Aspergeslaatje met gebraiseerde lamstongetjes

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |