Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 8 witte aubergines (mini)
– 10 eetlepels olie
– 750 gram stevige tofu
– 5-6 eetlepels groene currypasta
– 1 l kokosmelk
– 4 wortels (in dunne plakjes)
– 4 rode en 4 gele paprika
– 3 eetlepels rietsuiker
– 750 gram broccoli
– 400 gram peultjes
– 5 eetlepels limoensap
– 8 kaffirlimoenblaadjes
– koriander
Bereiding:
De olie verhitten en de tofu goudgeel bakken. Apart warm houden.
De currypasta en de ½ van de kokosroom samenvoegen.
Laat alles een 3-tal minuten koken (al roerend).
Voeg de rest van de kokosroom toe samen met de in vier gesneden mini aubergines, de geschilde rode en gele paprika (in grove stukken gesneden) en de rietsuiker.
Kook de broccoli, peultjes en wortel apart krokant gaar.
Haal de curry van het vuur en meng het limoensap door de curry.
Voeg dan de aparte gekookte groenten toe aan de curry.
Voeg er tot slot de gebakken tofu aan toe.
Werk af met de koriander.