Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Voorgerecht

Trostomaatjes in de oven


Klaargemaakt op: onbekend

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 16 trosjes kerstomaten
– 2 bundels roquettesla (notensla)
– 1 radichio rosso
– 1 rode friseesla
– 250 gram gemengde noten
– extra vierge olijfolie
– pezo

Olijventapenade:
– 250 gram zwarte olijven
– 2 teentjes knoflook
– 4 ansjovisfilets
– 1 1/2 eetlepel kappertjes
– 1 dl olijfolie citroensap (eventueel)

 

Bereiding:

Was de kerstomaatjes en droog ze zonder ze van de stengel te doen. Schik ze op een bakplaat en besprenkel ze royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout en bak ze gedurende enkele minuten in een hete oven op 180° C.
Was alle sla soorten grondig en snij ze grof. Hak de gemengde noten ook vrij grof. Meng de gesneden sla en de noten ondereen en sprenkel er een zachte olijfolie over.
Eventueel bijkruiden met peper en zout. Dien de warme trostomaten op met de notenmengeling en eventueel een olijven tapenade.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Vorig Voorgerecht:
Zalm onder een korstje met ganzenlever en langoustines

Volgend Voorgerecht:
Roulade van wilde eend met hamburgertje van eendenlever en witloof

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2023 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |