Aantal personen: 20
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 4 bundels groene asperges (bij voorkeur wilde)
– 40 scampi’s
– 20 zeebaarsfilets
– 4 rijpe mango’s
– 8 passievruchten
– 1 pakje boter
– olijfolie
– peper
– zout
Bereiding:
Maak de asperges schoon en blancheer 1 minuut in kokend gezouten water
Verfris onder koud water.
Pel de scampi’s maar laat laatste stukje schaal en staartje aan.
Spoel de zeebaars en dep droog
Kruid met peper en zout.
Schil de mango en mix het vruchtvlees fijn . Voeg ook het vruchtvlees van de passievruchten toe en giet in een pannetje. Verwarm op laag vuur en roer er de in blokjes gesneden boter door. Klop door elkaar en houd saus warm.
Grill de zeebaars met het vel naar onderen en gepelde scampi’s op de bbq .
Verdeel de asperges over het bord . Schik er de zeebaars en de scampi’s op .
Lepel er de mango-passiesaus over en serveer.
Serveer er eventueel wat versgebakken brood bij .