Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 1 kg niet voorgekookte cannelloni
– Olijfolie
– 2 kg verse bladspinazie
– 800 gram Ricotta
– 4 eieren
– 800 gram tomaten
– 4 sjalotten
– 4 teentjes look
– 1 pakje boter
– 150 gram bloem
– 1 liter melk
– 300 g geraspte parmezaan
– nootmuskaat
Bereiding:
Tomaten pellen, ontpitten en in kleine blokjes snijden.
Spinazie stoven in fijn gesneden sjalot en geplette look. Kruiden met peper en zout en bouillonblokjes. Als de spinazie gaar is ze fijn hakken.
Stoofvocht opvangen.
Mascarpone mengen met 4 eierdooiers. Kruiden met peper en zout. De fijne tomatenblokjes en de fijngehakte spinazie eronder mengen.
De canneloni vullen met de mascarponemengeling en in een ovenschotel schikken.
Overgieten met de bechamelsaus en in de oven laten garen.