Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Bloody Mary Espuma


Klaargemaakt op: 02/12/2011

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 5 dl geconcentreerd tomatensap
– 340 gram tomatenpulp
– 0,9 dl wodka
– 30 gram tomatenpuree
– 5 blaadjes gelatine
– 1 el poedersuiker
– zout
– peper
– tabasco
– citroensap
– Worcestershire saus

 

Bereiding:

Tomatenpulp, tomatensap en tomatenpuree met zout, peper, tabasco, wat citroensap en Worcestershire saus op smaak brengen en de suiker er geheel in oplossen. De uitgeknepen gelatine in de verwarmde wodka (50°C) oplossen, vervolgens goed met het tomatenkruidenmengsel mengen en door een haarzeef passeren. Het geheel in de 1 L iSi Gourmet Whip overgieten. Eén voor één 2 iSi capsules opdraaien en krachtig schudden. Tenminste 6 uur of een hele nacht laten afkoelen. Serveer met gebakken st. jakobsschelpen en wodkagelei opdienen.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 12 2011
Vorig Aperitiefhapje:
Balletjes foie gras in een fruitig jasje

Volgend Aperitiefhapje:
Carpaccio van wagyu-beef met zure komkommer en noordzeekrab

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |