Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– 5 dl geconcentreerd tomatensap
– 340 gram tomatenpulp
– 0,9 dl wodka
– 30 gram tomatenpuree
– 5 blaadjes gelatine
– 1 el poedersuiker
– zout
– peper
– tabasco
– citroensap
– Worcestershire saus
Bereiding:
Tomatenpulp, tomatensap en tomatenpuree met zout, peper, tabasco, wat citroensap en Worcestershire saus op smaak brengen en de suiker er geheel in oplossen. De uitgeknepen gelatine in de verwarmde wodka (50°C) oplossen, vervolgens goed met het tomatenkruidenmengsel mengen en door een haarzeef passeren. Het geheel in de 1 L iSi Gourmet Whip overgieten. Eén voor één 2 iSi capsules opdraaien en krachtig schudden. Tenminste 6 uur of een hele nacht laten afkoelen. Serveer met gebakken st. jakobsschelpen en wodkagelei opdienen.