Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Brabantse platte kaas met Breydelham, appel, munt en curry


Klaargemaakt op: 14/06/2013

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 500 gr platte kaas
– 300 gr Breydelham
– 3 Granny Smith
– Enkele muntblaadjes
– Currypoeder
– Peper en zout

 

Bereiding:

Snij de ham in brunoise 0,5 cm op 0,5 cm. Snij ook de groene appel in hetzelfde formaat. Snij ook de muntblaadjes fijn en voeg alles toe aan de platte kaas.
Breng deze op smaak met peper en zout en currypoeder.
Doe de platte kaas in een spuitzak en serveer koud in aperitiefglaasjes.
Werk het hapje af met een zeer dun schijfje appel en een snuifje currypoeder.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

menu van de maand 06 2013
Vorig Aperitiefhapje:
Witte asperges Gerookte sjalot Hazelnoten Erwtjes Koolzaadbloemetjes

Volgend Aperitiefhapje:
Soepje van rivierkreeftjes en gember

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |