Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Couscous met druiven en gerookte zalm


Klaargemaakt op: 15/09/2017

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 200 gram couscous
– 400 gram gerookte zalm
– 100 gram snijbonen
– 4 eetlepels rozijnen
– 150 gram druiven
– 2 sjalotten
– 2 koffielepels kurkuma
– 2 koffielepels komijn
– 2 koffielepels paprika
– 4 eetlepels fijn gesneden peterselie suiker
– 50 gram boter

 

Bereiding:

Kook de snijbonen in licht gezouten water. Laat schrikken in ijskoud water en snij ze kleien stukjes.
Los boter, kurkuma, komijn, paprika en suiker op in 200 ml warm water en giet over de couscous. Laat wellen en maak los met een vork. Snipper de gepelde sjalot, halveer de druiven en meng dit samen met de snijbonen, de rozijnen en de fijn gesnipperde peterselie onder de couscous. Schep het couscousmengsel in kommetjes en beleg met de gerookte zalm.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 09 2017
Vorig Aperitiefhapje:
Parmaham met meloen envermouth

Volgend Aperitiefhapje:
Bloemkool met quinoaballetjes en gember-currysaus

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |