Naar de inhoud springen

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Parmaham met meloen envermouth


Klaargemaakt op: 15/09/2017

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 350 gram Parmaham
– 1 Cantaloupe meloen
– 1 pakje mozzarellabolletjes
– 1 dl rode vermouth
– 16 gele kerstomaten
– rode zuring

 

Bereiding:

Snij de meloen doormidden en schep er bolletjes uit. Laat ze marineren in de rode vermouth.
Snij de Parmaham in fijne reepjes. Snij de mozzarellabolletjes doormidden.
Schik de ham tussen de meloenbolletjes, de doormidden gesneden mozzarella en het gele kerstomaatje.
Werk af met een blaadje rode zuring en eventueel een bloemetje.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 09 2017
Vorig Aperitiefhapje:
Scheermesjes met fijne groentjes.

Volgend Aperitiefhapje:
Couscous met druiven en gerookte zalm

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2021 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |