Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 723 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (337)
    • Voorgerecht (117)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (29)
    • Nagerecht (116)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Kerriescampi met tartaar van appel en avocado


Klaargemaakt op: 30/03/2018

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 16 scampi’s
– 1 avocado
– lente ui
– 1 appel
– limoen
– verse munt
– olijfolie
– kerriepoeder
– peper
– zout

 

Bereiding:

Schil de appel en snij in hele kleine stukjes en besprenkel met limoensap.
Snij de lente ui heel fijn.
Snipper de blaadjes munt fijn.
Snij het vruchtvlees van de avocado in klein stukjes, besprenkel met limoensap en kruid met peper en zout.
Meng de lente ui, de appel, de avocado en de munt voorzichtig onder elkaar
Verhit de olijfolie en leg er de scampi’s en in en kruid met kerriepoeder, peper en zout. Bak op een hoog vuur.
Verdeel de mengeling over de glaasjes en leg er een scampi bovenop. Serveer meteen.

 


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 04 2018
Vorig Aperitiefhapje:
Pannenkoekjes met foie gras

Volgend Aperitiefhapje:
Gerookte paling met rode biet en zure room

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (337)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (29)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (116)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (117)

Laatste recepten

  • Tartelette – makreel – radijs – erwtjes
  • Flan van kippenlever-zoete aardappel
  • Sambalkoek-kreeft-feta
  • Baby Lotte – witte asperge – karnemelk – zalmeitjes – lamsoor – kokkels
  • Baby kreeft – groene asperge – risotto van aardappel met ham
  • Rabarber – chocolade – ijs van platte kaas

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2025 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |