Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Pulpo met aardappel en Zhoug


Klaargemaakt op: 06/09/2013

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 300 gram pulpo
– 1 gesnipperde ui
– 2 teentjes look geperst
– 2 theelepels suiker
– 1,5 bosje verse koriander fijngehakt
– 1 theelepel geroosterde korianderzaadjes
– 2 theelepels met paprikapoeder
– 2 eetlepels fijngesneden peterselie
– 4 jalapenopepers fijngesneden en geroosterd in een pan
– olijfolie
– citroensap
– peper
– zout

 

Bereiding:

Schil de aardappelen , kook ze gaar en snijd in dobbelsteentjes. Meng alle ingrediënten voor de Zhoug in een blender en pureer ze tot een fijne massa. Breng op smaak met de olijfolie, citroensap en peper, zout. Mix nog even goed door. Bak de pulpo met Zhoug kort in een grillpan en serveer ze met de blokjes zoete aardappel.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 09 2013
Vorig Aperitiefhapje:
Parmahapje met duo van meloengranité en roquette-olie

Volgend Aperitiefhapje:
Kastanjesoep met cognac en truffelolie

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2023 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |