Aantal personen: 16
Ingrediënten:
Ingrediënten:
– water
– courgette
– gele paprika
– tomaat
– basilicum
– mayonaise
– look
– radijzen
– suiker
– azijn
– olijfolie
– peper
– zout
Bereiding:
Was de scheermessen grondig. Leg ze enkele seconden in kokende water tot ze open springen.
Kuis de schelpen. Snij de radijsjes in plakjes. Kook water, azijn en suiker op, laat even afkoelen en voeg de plakjes radijs toe. Laat minstens een uurtje marineren. Stoof de in brunoise gesneden paprika en courgette krokant aan in een beetje olijfolie. Haal van het vuur en voeg de in brunoise gesneden tomaat en de fijn gesneden basilicum toe.
Meng wat geperste look onder de mayonaise en doe in een spuitzak.
Vul de messen met het vlees van de scheermessen en de groentenmengeling. Leg even kort op de BBQ. Werk af met de radijsjes en enkele puntjes lookmayonaise en eventueel nog wat basilicum.