Skip to content

Kookclub Al Dente

de receptensite!

We hebben 717 recepten in 10 catagorieën

  • Home
  • Over Ons
  • Recepten
    • Aperitief (2)
    • Aperitiefhapje (334)
    • Voorgerecht (116)
    • Hoofdgerecht vlees (93)
    • Hoofdgerecht vis (28)
    • Nagerecht (115)
    • Soep (7)
    • Saus (2)
    • Pasta (6)
    • Vegetarisch (12)
    • Menu’s van de maand
    • Keukentermen
    • Kijkkoken
    •  
  • Extra
  • Links
  • Contact
Aperitiefhapje

Sint-Jacobsvrucht met mangosalsa


Klaargemaakt op: 07/12/2018

Aantal personen: 16

Ingrediënten:

Ingrediënten:

– 16 sint-jacobsvruchten
– 1 mango
– 1 komkommer
– 1 rode ui
– 2 eetlepels limoensap
– 1 eetlepel slaolie
– 1 koffielepel suiker

Bereiding:

Schil de mango, de rode ui en de komkommer. Snij alles in miniblokjes.
Klop de slaolie op met het limoensap, een snuifje suiker, peper en zout.
Schep er de groenten en de mango door.
Kruid de sint-jakobsvruchten met peper en zout en bestrijk ze met olijfolie.
Gril ze heel kort aan beide kanten, op hevig vuur. Serveer ze met de salsa.


Print/Deel dit recept

Print Friendly, PDF & Email
Share List

Menu van de maand 12 2018
Vorig Aperitiefhapje:
Gefrituurde ravioli van everzwijn met uienconfit.

Volgend Aperitiefhapje:
Gerookte zalm met kruidige quinoa en rode biet

Pagina’s

  • Contact
  • Extra
  • Home
  • Links
  • Over Ons

Recepten

  • Aperitief (2)
  • Aperitiefhapje (334)
  • Extra (2)
  • Hoofdgerecht vis (28)
  • Hoofdgerecht vlees (93)
  • Nagerecht (115)
  • Pasta (6)
  • Saus (2)
  • Soep (7)
  • Vegetarisch (12)
  • Voorgerecht (116)

Laatste recepten

  • Schelvis met waterkers, risotto en zeekraal
  • Wilde zalm met hoisin, knolselder en soja
  • Braambes met pistache-ijs, Marshmellow en brickdeeg koekje
  • Dimsum van Kreeft schaaldierenbouillon wakamé enoki.
  • Simmental rund bbq style met wilde rijst en bloemkool.
  • Moelleux van chocolade.

 

Licht aan/uitLicht aan/uit
  • Recepten archief menu’s van de maand
  • Recepten archief kijkkoken
| Inhoud en foto's © 2002 - 2023 Kookclub Al Dente |
| Credits: Linkpagina: Photo by Andy Chilton on Unsplash Contactpagina: Photo by Janko Ferlič on Unsplash |
| Theme Dyad ==> aangepast door Poppoll |
| Privacy verklaring |