Aantal personen: 4
Ingrediënten:
Ingrediënten:
Rundsfilet
– 1 smal stuk ossenhaas van 700 g rosé gebakken.
Ratatouille
– 1 groene
– 1 gele
– 1 rode paprika
– 2 courgettes
– 1 ui
– 1 aubergine
– pezo
– olie.
Waterkerspuree
– 1 bos waterkers
– pezo
Aardappeltjes
– 8 kleine aardappels
– gebraiseerde ossenstaart
Bereiding:
Ratatouille
Maak de groenten schoon (behalve 1 courgette) en snijd in grove stukken.
Bak in olie en kruid met laurier en Provençaalse kruiden. Stoof op zacht vuur gaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Snijd een courgette in 12 lange repen en vul met de ratatouille, rol op en verwarm in de oven.
Waterkerspuree
Verwijder de stelen en blancheer de waterkers.
Pureer en breng op smaak met peper en zout.
Aardappeltjes
Kook de aardappels gaar in de schil, hol ze uit en maak er puree van en meng met de ossenstaart.
Vul er de aardappeltjes mee en verwarm in de oven.